Alder: 26
Gruppe: Holmen KFUK-KFUM-speidere, Asker og Bærum

Hvorfor ønsker du å sitte i representantskapet?

Som styremedlem i landsstyret de siste årene har jeg hatt mulighet til å bli godt kjent med Spf, organiseringen og hvilken rolle samarbeidet påvirker speideraktiviter vi har i Norge og globalt. I tillegg har jeg hatt rollen som internasjonal kontakt for WAGGGS og dette har gitt meg verdifull innsikt i det internasjonale perspektivet for Norge og Spf. Jeg tror erfaringen fra disse rollene kan bringe nyttige og gode refleksjoner inn i prosessene og arbeidet i Spf.

Hva er dine hjertesaker i speiderarbeidet?

Den gode speideropplevelsen og mestringsfølelsen vil jeg si er blant mine hjertesaker. Det er viktig å danne gode rammer hvor den enkelte speider kan skape sine opplevelser, og gjerne utforske mulighetene gjennom møter, kurs og arrangementer, enten det er lokalt, nasjonalt eller globalt.

Hvilken speidererfaring har du?

I min snart 20 år lange speiderkarriere har jeg hatt mulighet til å delta og bidra i mange forskjellige verv og roller. Jeg har vært patruljefører og speiderleder i Holmen KFUK-KFUM speiderne, og har vært innom kretsstyret som roverkontakt. I to år satt jeg som nestleder i Rovernemnda og satt som styremedlem i Globalstyret de to påfølgende årene. Nå har jeg sittet som styremedlem i Landsstyret de siste fire årene. I tillegg har jeg arrangert flere Peff og Rolandkurs, både sommer og vinter.

Hvilken utdanningsbakgrunn og/eller arbeidserfaring har du?

Nylig utdannet som sivilingeniør innen industriell matematikk på NTNU. Nå har jeg fått meg jobb i København som teknaiks konsulent i Accenture.