Alder: 29
Gruppe: Lillestrøm KFUK-KFUM-speidere, Romerike

Hvorfor ønsker du å sitte i landsstyret?

Det er inspirerende og moro å være landssjef. Etter mange år som landsstyremedlem, pluss to år som landssjef gir det veldig god mening å bringe speiding ut til enda flere. KFUK-KFUM-speiderne har mange flinke ledere og ivrige speidere som gjør meg både stolt og glad.

Hva er dine hjertesaker i speiderarbeidet? 

Mestringsopplevelser - for speidere, ledere og lederspirer og speidervenner. Forbilder – både i og utenfor speideren trenger vi å se andre som gjør en forskjell og som vi kan identifisere oss med. Vi må være forbilder for hverandre. Gjøre jobben levelig - både som leder i en gruppe, som kretsstyre og i landsstyret. Hvordan kan vi
hjelpe hverandre til å sette sammen kabalene slik at vi deler på oppgavene, i stedet for å stable dem? Samfunnsengasjement - lokalt og globalt. Hvordan forandrer vi speidere verden, hver dag, skritt for
skritt?

Hvilken speidererfaring har du? 

Jeg har vært speider hele livet, i Haugesund 1, Fetsund 1 og nå i Lillestrøm. Har også vært maur og stab på forskjellige landsleirer, kursstab på Norsk Roland og deltatt på mye nasjonalt og internasjonalt. Ble valgt inn i Landsstyret i 2011, hatt ulike roller i KFUK-KFUM Global og SpF, og representert på internasjonale kurs og konferanser i både KFUK-KFUM og speiderbevegelsene i hele perioden.

Hvilken utdanningsbakgrunn og/eller arbeidserfaring har du?

Utdannet litteraturviter og germanist. Jobber med kursutvikling og pedagogisk bruk av IKT på LearningLab ved Handelshøyskolen BI i Oslo.