Alder: 47
Gruppe: Frøyland/Orstad KFUK-KFUM-speidere, Rogaland 

Hvorfor ønsker du å sitte i representantskapet?

Jeg ønsker å fortette i arbeidet med ny struktur på Spf og sikre at dette skjer på en god og redelig måte. Jeg setter pris på samarbeidet mellom de to medlemsorganisasjonene i Spf, og ønsker å bidra til at vi fremhever det vi har til felles.

Hva er dine hjertesaker i speiderarbeidet? 

Ungt lederskap, voksent nærvær. Internasjonal speiding.

Hvilken speidererfaring har du? 

Mor startet Bore 1 KFUK speider sammen med ei annen for at søsteren min og jeg skulle få gå i speideren, deretter var jeg med for fullt fram til jeg flyttet til Danmark etter videregående. Etter at familien flyttet ble vi aktivt med i speideren da ungene startet og jeg ble innsatt noen år senere som leder i 2011. Har mellom annet deltatt på WSJ2015, jentetur til London i 2014 (Rogaland), stab på Europakonferansen, stab på NM i speiding på Bryne, Stab på landsleirer, stab på Spejdernes lejr i Danmark. Har sittet i kretsstyret og vært visekretsleder i Rogaland KFUK-KFUM speider.

Hvilken utdanningsbakgrunn og/eller arbeidserfaring har du?

Sygeplejerskeutdanning fra Danmark, deretter jobbet på dansk og norsk barneavdeling, tok spesialsykepleierutdanning i først barnesykepleie og deretter helsesøsterutdanning. Jobber nå som helsesykepleier med småbarn, flyktninger og smittevern. Nå tar jeg dessuten master i klinisk sykepleie ved NTNU.