Alder: 26
Gruppe: Ålgård KFUK-KFUM-speidere, Rogaland

Hvorfor ønsker du å sitte i landsstyret?

Jeg ønsker å sitte i landsstyret for å bidra til at enda flere barn og unge får oppleve speideren sitt inspirerende fellesskap og aktiviteter gjennom  speidermetoden. Og fordi jeg tror jeg vil få nye utfordringer og kjekke speideropplevelser i landsstyret.

Hva er dine hjertesaker i speiderarbeidet? 

Det er vanskelig å peke på hjertesaker i speideren, fordi det er nettopp mangfoldet i speideren som gjør den unik. Likevel brenner jeg nok ekstra mye
for ledertrening og det internasjonale speiderarbeidet.

Hvilken speidererfaring har du? 

Jeg har vært speider i 18 år og har fått mange forskjellige utfordringer i speideren, fra å være speider og dra på leirer og kurs i inn- og utland, til å være vandrerleder og rovermentor i Ålgård. Jeg har også fått være med å utvikle ny ledertrening nasjonalt og strategi for gender mainstreaming i WAGGGS Europa. De siste to årene har jeg sittet i landsstyret og hatt ansvarsområdet ledertrening.

Hvilken utdanningsbakgrunn og/eller arbeidserfaring har du?

Jeg jobber på KFskolen i Stavanger som kontaktlærer og IT-ansvarlig. Utdanningen min har jeg fra UiS – praktisk pedagogikk, og VID Stavanger – master i globale studier, bachelor i religion og interkulturell kommunikasjon.